Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Örülünk, hogy ide találtál!

Kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásunk, szakmai tapasztainkra épül.

Folyamatosan bővülő kínálattal és kedvező árakkal, aktuális akciókkal állandó vevőkörünk mellett szerencsénk van  folyamatosan megismerkedni új ügyfelekkel.

Rugalmas, pontos és gyors kiszolgálás alap feltétele a közös sikernek. Kis csapatunk tagjai mind profi szakmai tudással, készséggel állnak vevőink rendelkezésére.

Nálunk minden iparág szerszámai és kellékei megtalálhatóak az összes kategórában.

 

Elektromos kéziszerszámok, szerszámgépek, forrasztás technika, légtechnika, mérőeszközök, műhely-felszerelések és berendezések, szakipari szerszámok

 

Rendkívül stabil ágazatunk a munkavédelem. Munkavédelmi ruházat mellett hasznos kiegészítőkkel biztosíthatjuk a teljes értékű védelmet.

 

A mesterekboltja.hu webáruházat azért indítottuk el hogy minél közelebb hozzuk kedves vásárlóinkhoz az interneten történő vásárlás biztonságos és költségtakarékosabb online formáját.
 
A mesterekboltja.hu webáruház kényelmes, gyors, biztonságos és olcsó online, azaz internetes vásárlás lehetőségét kínáló online áruház.
 
Webáruházunk termékkínálatát fokozatosan bővítjük.
 
A mesterekboltja.hu online áruházban a vásárlás biztonságos és egyszerű, a kiválasztott terméket garanciával és számlával együtt vehetik át vásárlóink.
 
A webáruházunkban online vásárolt termékek kiszállítása és átadása futár szolgálattal történik.
 
Termékek vásárlása a mesterekboltja.hu online áruházban egyszerű és gyors folyamat, a kosárba helyezve rövid határidőn belül szállítjuk ki.
 

Webáruházunk látogatóinak érdemes minden részlegünkre ellátogatni, garanciális jó minőségű termékekkel várunk mindenkit.

 

 

Válogasson mindenki kedvére!


 

 

KAPCSOLAT:

   

Tel: 06209844897
E-mail: whtkft@gmail.com
   

Telefonon készséggel állunk a rendelkezésre munkanapokon

hétfőtől péntekig 8:00–16:00 óráig!

 

Várjuk szíves jelentkezéseiteket!

 

Üdvözlettel: Mesterekboltja csapata